torsdag 22 april 2010

I dina skor...

...är en film, som handlar om två systrar, med mycket olika personligheter, och deras relation till varandra. Men dettta är mina skor, från 80-talet, när det begav sig med konstskoleriet, och jag hittade visst också mina lappade jeans - det var ju ett tag sedan de gick på...Skorna dög inte att ta på, men nog var de fina med rosorna i? Eller är det roseritosseri???!!!
Ni, som känner mig/känner till mig, vet om att jag planterat i skor förr...Av dotterns conversekopior med violer i blev det ju ett grafiskt datatryck, som såldes i ett antal ex. (Det finns fler till salu - att byta sig till eller köpa - det är bara att maila, så kan vi nog komma överrens...)Se fler bilder från min utställning i påsk HÄRoch HÄR.
Nostalgi - kan ju vara lite rostig...
...och här är ett av mina nostalgiska grafiska datatryck, som heter "Rost&Rosor".(Också till salu.) Ännu mer från utställningen HÄR.
Gula rosor; ja rosen "Alchymist" är ju i en sådan orangegulrosa färg, som gör att man inte glömmer färgen i första taget. Jag behöver ta fram stora röjsaxen, för att klippa bort några svarta grenar, som är för rejäla för att klaras med sekatören. Annars ser den bra ut, tycker jag, med tanke på att jag skar ner busken efter blomningen förra sommaren, då jag tyckte att den strävade för mycket uppåt, och ville ha den buskigare.
För att läsa mer om AlchymistHIT.

Ha en skön helg, och hoppas nu att vädret vänder...Det har ju både snöat och haglat här i Skåne denna veckan.
hälsn

AnnA

4 kommentarer:

AnnCharlotte sa...

Jag gillar färgen på the Alchymist....har börjat ta till mig gult och orange som jag ett tag inte velat ha i trädgården.
Ha en bra helg ;)

Inger sa...

Ja, nu blir det spännande att se hur rosorna artar sig till sommaren. Jag kommer att få klippa bort mycket, både fruset och sönderbrutet, snön har vägt ton.
Trevlig helg Anna!

Katarina sa...

Hej Anna! Jag klipper också mina rosor och börjar faktiskt ångra att jag inte enbart satsade på moschata-hybrider. Taggarna är ju ett elände när man skall klippa! Aj, aj...

Vilt og vakkert sa...

Heisann!

Nydelige collager som priser våren med et par sko fylt med blomster... endelig kan støvlene plasseres i skapet!
Ha en fin kveld!