lördag 9 maj 2009

Loppisfynd


I veckan var det temadag på min yngste sons skola med bl a loppis och andra aktiviteter, och jag fyndade för hela 15 kronor ett kitchigt rosenset på sjätteklassarnas skolreseloppis. Jag funderar lite på att använda det i ett rosenarrangemang på "Rose Fair" detta året...Hm...Fotot på mitt fynd har jag klippt ihop med detaljbild från förra årets arrangemang.
Så här blev det med vårblommor i!

4 kommentarer:

Annie - Annalunda sa...

Hej Anna!

Oj oj oj vilken underbar blogg jag hittade här! Tack tack tack för att du tittade in till mig så att jag fann detta! Bara av din headerbild höll jag på att ramla av stolen... åh vilken underbar bild. Jag lägger din fantastiska rosensida bland mina favoriter på en gång. Själv sitter jag här med hopplösa rosentaggar i fingertopparna och det gör såååå ont!
Kram Annie

AnnA sa...

Jodå, jag vet hur det är -de rivs de små raringarna!
Tack för att du tittade in, och välkommen att vara n:o 1 att hänga på. Jag gillade också din sida, och har varit där och tittat ngra ggr förut.
Natti, natti!
Kram
AnnA

Inger sa...

Så kul med en rosblogg! Jag gillar ju också rosor väldigt mycket. Ha det bra.

m sa...

Vad kul att jag hittade till dig! Jag har rosor i min trädgård, men är en usel rosenodlare. Har nyss "förstört" rosen på framsidan av huset. Den växte ut över hela trottoaren, så jag började klippa. Efter ett tag blev jag rädd och slutade på halva. Tänkte att pappa skulle hjälpa mig i lördags när vi hade kalas, men det glömde jag. Hoppas att ingen ser det när den börjar bli grön ordentligt :)